Egy asszony élete

Szociális munkásként, nővérként, nőként sok nővel állok kapcsolatban. Kiöntik a lelküket, mesélnek, látom élni őket. Döntenek jól, rosszul, tanácstalanul látva saját életüket. Bárcsak lenne egy nőci-képző, ahol sok-sok tudást kapna az ember lánya...talán kicsit segíthetek... Az oldalon saját élmény, tapasztalat, barátok, ismerősök, kliensek élettörténetei találhatók. Örömmel fogadok hozzászólást, véleményt, kérdéseket! :) Szép napot Olvasóim!

Friss topikok

  • isabella24: Jaaajjj Istenem...emlèkszek erre a papikàra :-( Tőletek Az őrzőből aztàn hàtrakerült hozzànk a Kr... (2014.10.05. 18:39) Ígéret...
  • DocBulywood: @Tidna: Ez mind igaz. A kezdeti csalódások viszont olyan falat emelnek, amit egy "normálisnak" n... (2014.08.18. 22:13) Okosan válasszunk...
  • isabella24: Ez ìgy volt sajnos valóban....azt hitte ciki lesz előttünk ha kedves a mamàval....pedig pont Az el... (2014.07.13. 23:19) Kedvencem a pszichiátria II.
  • Tidna: @Pixynor: ... vagy valaki elmesélte neki... Köszönjük...nem véletlenül lett így megírva ;) (2014.07.02. 22:08) Volt férjemnek köszönöm!

Ha a nő hinni akar..

2014.06.19. 22:08

szerző: Tidna

Ha a nő hinni akar, hisz... elhisz bármit...Jöhetsz süket szöveggel, ragyogó sztorikkal, csüng a szavaidon! Nem zavarja meg némi ellentmondás, baráti figyelmeztetés, anyai intelem - ugyan már! - az van amit mondasz neki, kész! Éldegél boldogan a maga teremtette romantikus vízió buborékában, rózsaszín szemüveggel az orrnyergén. Boldog a tudatmódosultság kábulatában, magyarázatokat, elméleteket gyárt - ha szükséges - de mindenképpen stimmelnie kell fejében az elvártnak a valósággal. A racionalitás eltűnik...

Gondolatban megteremtette a tökéletes életet, társat, gyereket és ebből nem akar engedni. Az Istennek sem.

Boldogság kell, mámor, felhők fölött lebegés...gondoskodni akar, segíteni, jelen lenni. 

Becsaphatod, megcsalhatod, megalázhatod...elviseli. Eltűr sok mindent, hisz se nem lát, se nem hall. Pontosabban lát és hall, azt amit ő akar, torzítanak az érzékei. A vágyait, a reményeit akarja! Azt az embert aki mellett nem lesz egyedül, aki megadja neki mindent, akire illik minden elképzelése.

 Nem tudni kinél meddig tart a vakság míg végül rádöbben, önnön illúziója miatt omlott össze az élete.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tidna.blog.hu/api/trackback/id/tr526378087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása