Egy asszony élete

Szociális munkásként, nővérként, nőként sok nővel állok kapcsolatban. Kiöntik a lelküket, mesélnek, látom élni őket. Döntenek jól, rosszul, tanácstalanul látva saját életüket. Bárcsak lenne egy nőci-képző, ahol sok-sok tudást kapna az ember lánya...talán kicsit segíthetek... Az oldalon saját élmény, tapasztalat, barátok, ismerősök, kliensek élettörténetei találhatók. Örömmel fogadok hozzászólást, véleményt, kérdéseket! :) Szép napot Olvasóim!

Friss topikok

  • isabella24: Jaaajjj Istenem...emlèkszek erre a papikàra :-( Tőletek Az őrzőből aztàn hàtrakerült hozzànk a Kr... (2014.10.05. 18:39) Ígéret...
  • DocBulywood: @Tidna: Ez mind igaz. A kezdeti csalódások viszont olyan falat emelnek, amit egy "normálisnak" n... (2014.08.18. 22:13) Okosan válasszunk...
  • isabella24: Ez ìgy volt sajnos valóban....azt hitte ciki lesz előttünk ha kedves a mamàval....pedig pont Az el... (2014.07.13. 23:19) Kedvencem a pszichiátria II.
  • Tidna: @Pixynor: ... vagy valaki elmesélte neki... Köszönjük...nem véletlenül lett így megírva ;) (2014.07.02. 22:08) Volt férjemnek köszönöm!

Ma ismét hívott egy biztosítós ügynök. Jön a sablon szöveg, bemutatkozás, rögzítjük az elhangzottakat rész...Ezen a héten a srác az ötödik aki szolgáltatásait ajánlja. 

Na akkor most felvesszük a kesztyűt - mondta a kisördög a fejemben.

Ujjongani kezdtem neki a telefonba:

- Jajj, de jó hogy hívott, tudja olyan régen beszéltem bárkivel is! Mióta egyirányúsították a vonalat a kutya se hív. Biztosító??? Ez meg külön jó! Hogy miért? Pont szükségem lenne egy jó biztosításra.. Hogy - hogy milyenre? Hát lakásra mindenképp. Baromi rossz itt a közbiztonság, a héten már kétszer betörtek, igaz, nincs kerítés, se kutya, hát ugye mit várhat az ember. Szóval, lakásbiztosítás mindenképp kell. Autóra nem kell, elvették két évre a jogsimat. Életbiztosítása van? Kötnék azt is, a régi megszüntette, mikor kiderült, hogy megnőtt a májam kicsit és kiújult a gégerákom is. Tényleg örülök a hívásának! Nyugtasson már meg, hogy vannak még rendes emberek, és rendes biztosítók. Akik törődnek az emberrel, és fizetnek ha kára lesz. Nem kell velük pereskedni évekig ha baj ér, és nem küldözgetik a leveleket ha véletlenül egy- két hónapig elfelejtem befizetni a fránya csekkeket. Igen, néha van, hogy nem jut rá, de azért én szeretném a szolgáltatást, az hogy nem fizetek, az nem azt jelenti, hogy le akarom mondani...Szóval? Mondhatom az adataimat? Halló, hallóóó??? 

Hát nem letette :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tidna.blog.hu/api/trackback/id/tr736458343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása